Kuten huomaatte, tämä meikän sairaalloinen intohimo blogikirjottamista kohtaan on kerta kerralta antinousujohdanteisempaa. Ei, antinousujohdanteinen ei ole oikea sana, ja jos on, en usko teitä. Sain taas vaihteeksi jonkinnäköisen inspiraation kirjottaa jotain turhaa liibalaabaa tänne. Inspiraatio tuli siitä ku luin muiden blogeja. Tuskin tässä mitään räjähdysmäistä muutosta tulee nyttekkää tapahtumaa, voitte ehkä seuraavan visiittinne tämän blogin puolelle sijottaa tuonne kesäkuulle. Edelline meikän turhanpäiväne kirjotus, saatto olla kuvapäivityski, ennoo varma, näyttäis olleen marraskuulta. Neljä kuukautta sitte. Pitäis varmaa lukea enemmän blogeja, kerta niistä tuota inspiraatiota tuntuu tulevan.



Tänää oli aika heppone koulupäivä, käytii kattomassa yks leffa miniteatterista ja päästii sen jäläkee veke. Oli Josnun kanssa puhetta että oltais tänää klipsitty meikän tukkalaitosta uuteen uskoon mutta se sitte jäi. Jääny varmaa jo kolome kertaa seki homma :D No, ehkä toukokuussa saadaan pari kutria katkastua. Siirrettiin plääniä sitte huomiselle. Meikä vois kokeilla ottaa tästä kuolleesta raadosta (=hiuksistani) kuvan tänne jotta kaikki tuntemattomat heebot (eli te<3) saatte yleisluontoisen kuvan meikän kärsimyksistä. Meikän hiukset on oikiasti niinku sellaane harmaa pilvi meikän pään päällä, niinku kuvainnollisesti. Sellane pilivi missä aina vähä ukkostaa ja mistä sataa hyytävää vettä. 

..mitähä helevettiä mä selitän.


OLI MITEN OLI, Sanna, kämppikseni, tuli sitte kämpille tuossa yhden ja kahden välillä, alkuviikosta oli puhetta josko mentäis joku päivä kauppakeskuksee pyörimää mutta en sitte viittiny säälittävänä alakaa vinkumaan että MENNÄÄX HEI MENNÄÄX. Oli jotenki huvittavaa löytää ittensä keittiöstä Sannan kans, molemmat vähä vaivaantuneena istuskelemassa, lukemassa lehtiä, haukottelemassa ja toistelemassa "Joo-o" :D Sanna sai houkuteltua meikän keittiöön ku se käski meikän tulla kattomaa Andiamon joitaki kenkiä. Siinä oli sellane tietty viba ilmassa, sellasta esileikin tuntua, if you may. Sitte meikän siirto oli näyttää Cosmosta jotaki vaatepartta Sannalle ja sanoa että "Näitä oli Vero Modassa". Sitte se homma vähä läsähti ja sittekku ei kumpikaa saatu kysyttyä sitä Suurta Kysymystä, meikä alako jo luopua toivosta. Kävelin keittiön ikkunalle, kurkkasin ulos, valitin että onpa tylsää ja lähdin kävelemää huonettani kohti. Sitte Sanna rohkasi ittensä ja sano että "Nii.. Lähdetäänkö kauppakeskukseen?", JA MEHÄ LÄHETTIIN.

Matka taitettiin Sannan isän superhienolla autolla. Autosta ei ole kuvaa.

Matka tehtiin Kauppakeskukseen. Kauppakeskuksesta ei ole kuvaa.

MUTTA kuvaa löytyyki sitte Alekuningattaren (=meikä) tekemistä hankinnoista:



Ounlin paita, 13 euroa. Oli -50%. Pitihä se ny sitte.






Meikä fanaattisena höyhenten ystävänä löysi myös kaks höyhenpantaa Seppälästä. Nämä pannat ei varmaankaa kenelläkää Seppälässä vierailleella oo menny ohitte. Vähä erikoisempia. Olivat euron kappale. EURON KAPPALE !


Löysin myös kaks muuta paitaa joista en jaksanu ottaa kuvia. Anteeksi, tiedän että teitä varmasti surettaa ku ette ny päässykkää näkemää niitä. GT:n violetti paita 4,90 ja sitte piti ostaa H&M:ltä musta perustoppi ku oon hukannu edeltäneen. Varmaan se tuolla kaapissa on muttaku meikä puolisokiana ei vaa nää sitä siellä.

Loppujenlopuksi sitte meikän kaikista ihanin ostos eli:



Huuhteluaine ja hammastahna.


Piti vissii ottaa se kuva hiuksistaki mutta en enää jaksa mennä ottamaa sitä. On nii raskasta hommaa, voivoi, meikän selekä ja jalat ja aivot koetuksella sellases hommas.

Nii eikai tässä sitte muutaku tervetuloa maailmaani, ei täällä hääviä ole :----------)


ÄÄRETTÖMÄLLÄ RAKKAURELLA:

ALASEN SANNA